PREMIERA: Kaira feat. Sisu Tudor – Condamnati la fericire

Kaira si Sisu Tudor lanseaza in PREMIERA pe Radio Crazy “Condamnati la fericire”! Eroii Generatiei Libere! Noua revelatie din industria muzicala romaneasca, Kaira, lanseaza single-ul “Condamnati la fericire”, alaturi de Sisu Tudor, un artist hip-hop autentic si cu rezonanta in muzica, co-autor al versurilor piesei.

Acest single a fost produs in studiourile Kazibo Music de Alex Pelin si Ovidiu Baciu (Naguale) si lansata alaturi de casa de discuri Cat Music. Piesa “Condamnati la fericire” are un puternic mesaj social, ce pune in discutie subiectul unitatii nationale. Orechestrat de catre Dan Deaconu si Daniel Costache, single-ul Kairei vorbeste despre eroii in devenire, eroi ce vor aduce un val de schimbare in Romania.

Kazibo Music este familia mea muzicala si am reusit sa ma regasesc din punct de vedere muzical. este piesa care transmite mesajul meu si al lui Sisu, nealterat, catre public. Sunt Kaira si iubesc Romania!” declara Kaira.

In scurt timp de la lansare, sub managementul Kazibo, Kaira a ajuns in topul celor mai difuzati artisti din Romania. Colaborarea cu Delia pentru hit-ul „Pe aripi de vant” i-a adus aprecierea ascultatorilor si Kaira este determinata sa demonstreze ca are locul ei rezervat in industria muzicala.

Comentarii