Premiera cinematografica - Cea mai fericita zi din viata lui Olli Mäki - 19 mai
2017-05-19 17:11:20

Va reamintim ca astazi, 19 mai, intra in cinematografe filmul „Cea mai fericita zi din viata lui Olli Mäki” in regia lui Juho Kuosmanen, castigatorul marelui premiu al sectiunii Un Certain Regard la Festivalul de la Cannes din 2016 si propunerea Finlandei la Oscarul pentru Cel mai bun film strain 2017.

Filmul va putea fi vazut in Bucuresti (Hollywood Multiplex, Grand Cinema & More Baneasa, Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Taranului, Cinema Union, Happy Cinema Bucuresti – Liberty Center), Cinema PRO, Brasov (Cinema One), Constanta (Cityplex), Cluj (Cinema Victoria), Pitesti (Cinema Trivale) si Suceava (in luna iunie la Cinema Modern).

Sinopsis: In vara lui 1962, Olli Mäki concureaza pentru titlul de campion mondial la box, categoria pana. Totul, din Finlanda rurala pana la luminile Helsinki-ului, ii prevede un viitor luminos. Pentru asta, nu-i mai ramane decat sa piarda cateva kilograme si sa se concentreze. Exista insa o problema: Olli s-a indragostit de Raija.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna trailerul, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!


0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *