Piesa "Sunflower", semnata Post Malone si Swae Lee, a urcat pe primul loc in topul Billboard Hot 100!
2019-01-16 20:50:52

“Sunflower”, piesa compusa de Post Malone si Swae Lee, inclusa pe soundtrack-ul oficial al filmului “The Spider-Man: Into the Spider Verse”, a detronat piesa “Without Me” a lui Halsey si a devenit no.1 in topul Billboard Hot 100.

Pentru Post Malone“Sunflower” este a doua piesa care ajunge pe cea mai inalta pozitie a clasamentului Billboard Hot 100, iar pentru Swae Lee este primul single, ca si artist solo, care reuseste aceasta performanta. In descrierea procesului de creatie a piesei, Swae Lee declara: “Eram intr-o seara cu Post in studio, in L.A. si ne distram. Fara sa ne dam seama, in seara aceea au luat nastere vreo 6-7 piese. Producatorii filmului <<Spider- Man>> au venit in vizita la studio si au ascultat piesa si s-au hotarat instant sa o includa pe coloana sonora. Am vazut deja filmul si mi se pare o nebunie, Omul Paianjen chiar canta piesa in film”.

Post si Swae au adus la viata o piesa emotionanta, cu un pronuntat spirit eroic, care se integreaza perfect in povestea lui Spider-Man. Piesa este in acelasi timp sentimentala si solemna – coloana sonora ideala pentru perioada in care Miles, personajul principal, descopera cum sa devina Spider-Man” –  declara Spring Aspers, Head of Music, Creative Affairs Worldwide pentru Sony Pictures Entertainment’s Motion Picture Group.

Piesa “Sunflower” s-a bucurat de succes inca de la inceput, de cand a fost lansata in octombrie 2018, inainte ca filmul “The Spider-Man: Into the Spider Verse” sa intre in cinema. Piesa a petrecut 12 saptamani in top 10 Billboard Hot 100 si luni, pe 14 ianuarie, publicatia a anuntat ca “Sunflower” a urcat oficial pe locul 1.

Piesa poate fi ascultata/ descarcata aici: https://umusic.lnk.to/SunFlowerPR, apoi te astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *