Piesa „Retrograd” - DJ Project – pe locul 1 în topul celor mai difuzate piese
2020-01-23 21:23:41

„Retrograd”, cea mai recentă piesă lansată de DJ Project, este pe locul 1 în topul celor mai difuzate piese de la principalele radiouri comerciale. De asemenea, piesa a urcat pe locul #2 în Top 200 Shazam România.

„Retrograd” vorbește despre alegerile pe care le facem în viață, despre cel care pleacă și cel care rămâne în urmă. Este, totodată, o piesă despre mersul înapoi, despre regres și despre ultima licărire a speranței. „Cu totii am trecut prin asta, am iubit, am dat înapoi sau am ezitat și am trecut prin toate etapele”, declară Gino Manzotti & Maxx, care sunt de părere că tocmai mesajul piesei a fost cel care a purtat melodia către sufletele ascultătorilor. „Credem că una din părțile speciale din această piesă este mesajul și faptul că foarte multe persoane se regăsesc în el. De multe ori, uităm că „brațele se strâng…”, declară ei.

Cu toate că piesa vorbește despre regres, cariera celor de la DJ Project este într-un progres continuu, performanță care se datorează, spun Gino și Maxx, faptului că în cei peste 20 de ani de activitate au reușit mereu să se reinventeze și să fie actuali. „Marele nostru avantaj este că la bază avem meseria de DJ, suntem tot timpul puși la curent și în trend cu muzica, venim de fiecare dată cu ceva diferit, dar totusi actual”, consideră cei doi.

Pentru videoclipul piesei „Retrograd”, de altfel și primul videoclip alături de Andia, s-a filmat continuu timp de 12 ore. „Cel mai greu a fost să suportăm o temperatură de peste 40 de grade. Nu am mai făcut asta niciodată, a fost extrem de greu, dar a meritat. Am avut o echipa fresh, profesionistă, care a reușit să creeze un clip de imagine impecabil. Totul se potrivește cu energia piesei. A fost obositor și plăcut în același timp. Dacă mă gândesc mai bine, aș putea să spun că acesta este cel mai solicitant clip din toată cariera mea – dar și videoclipul arată pe măsură”, declară Gino Manzotti.

DJ Project are în lucru multe alte proiecte, de care ascultătorii se vor bucura cât de curând. „Lucram la mai multe proiecte: noul single Gino Manzotti & Maxx ( o piesa de club), la o noua piesa în care avem foarte mare încredere, în colaborare cu o voce interesanta din Romania si la urmatorul single Dj Project feat Andia, cu care vom lansa o melodie în primăvară, care se nume;te „Slăbiciuni”, spun Gino și Maxx.

La TV, clipul piesei „Retrograd” are succes pe canalele de muzică, iar pe YouTube, „Retrograd” a avut parte de multe aprecieri, ajungând la peste 12 milioane de vizualizări.

„Retrograd” reprezintă primul clip al trupei DJ Project, duoul românesc alcătuit din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea), alături de Andia, o prezență fresh, cu un timbru vocal emoționant.

În cei 20 ani de activitate cei de la DJ Project au produs 9 albume de studio și nu au încetat să își surprindă fanii pe parcurs. Având în spate sute de ore în studio, 21 de piese lansate dintre care 6 pe locul 1, 8 colaborări cu 4 artiști diferiți, concerte în 8 țări și milioane de kilometri traversați pentru concerte, trupa a devenit un simbol pentru muzica dance din România.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *