PIESA NOUA: Royal General feat. Shayan - Prea rea
2014-10-28 15:42:38

Cea mai recenta si promitatoare colaborare din lumea hip-hop de la noi, Royal General si Shayan, lanseaza astazi o piesa captivanta cu un mesaj indraznet si direct. “Prea rea” este acea femeie fatala, fara scrupule, care obtine orice isi doreste, indiferent de mijloace. Pentru orice barbat, ea reprezinta o placere vinovata, un viciu care il distruge incetul cu incetul, dar fara de care nu poate trai.

Royal General a crescut pe ritm de hip-hop si excela in freestyle pe cand altii recitau doar poezii. In 2007, a infiintat trupa Stil Urban impreuna cu Shayan, un artist specializat in beat-uri ritmate si sound-uri inovative. Impreuna au sustinut numeroase show-uri in toata tara. Datorita stilului lor fara ocolisuri si compromisuri si al versurilor sincere si directe, cei doi au fost capabili si de a semna imnurile campaniei “Facem Revolutie”, precum si imnul clubului de fotbal Dinamo Bucuresti.

Cat despre cea mai recenta piesa a lor, “Prea rea”, cei doi rapperi au declarat: “O fata prea rea este fata de care ori suntem indragostiti, ori ne traim viata cu ea, ori avem un crush. Poate sa fie si fata din vis care satisface orice fantezie dar cu un pret ridicat. Poate sa fie viciul tau ascuns. Acestui termen i se pot atribui foarte multe intelesuri. Termenul iti da frau liber imaginatiei, si vizual si sentimental.”

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *