Piesa noua de la Tobi Ibitoye si Eneli! "Jaleen" tocmai s-a lansat!
2021-04-29 19:21:00

Tristețe, nostalgie, singurătate… sentimente bine-cunoscute. Tobi Ibitoye și Eneli lansează piesa „Jaleen”, prin care ne învață să nu luptăm haotic cu unele emoții negative, ci să le înțelegem și să le îmbrățișăm.

No need to fight, embrace the silence este sfatul transmis de piesa Jaleen. Până la urmă, situațiile negative din viață ne ajută să evoluăm și să ne cunoaștem pe noi înșine mai bine. Dar ce ne facem atunci când sentimentele negative ne înăspresc și ne fură din inocență? Hold on to your childish innocence este un alt îndemn al artiștilor. Piesă plină de înțelepciune și feeling încurajator, Jaleen este melodia pe care ar trebui să o asculți când ai nevoie de un sfat și de înțelegere de sine.

Piesa poate fi ascultată pe toate platformele digitale, accesând următorul link: https://lnk.to/Jaleen

Tobi Ibitoye este un cântăreț și compozitor născut în Nigeria și stabilit în România. Și-a descoperit talentul și pasiunea pentru muzică în cea de-a 5-a ediție de Vocea României, unde s-a clasat pe locul 2. În timpul emisiunii, a lucrat îndeaproape cu mentorul său pentru a-și contura profilul artistic, care acum este în continuă creștere. În 2016, Forbes România l-a catalogat pe Tobi drept unul dintre cei mai influenți tineri din țară cu vârsta sub 30 de ani. Tobi Ibitoye este un artist pop and soul, care se îndreaptă adesea spre genuri diverse, precum EDM, colaborând cu mulți DJs și producători de muzică electronică din România. Dintre proiectele sale, amintim „Sun”, cu peste 800.000 de stream-uri pe Spotify, „Himalayas” și „Rain Down Fire”.

În prezent, artistul are 21.000 de ascultători lunari pe Spotify.

Cântăreața și compozitoarea Eneli și-a început aventura în lumea muzicii încă de la vârsta de 4 ani. După absolvirea universității, s-a mutat la Londra pentru a-și continua pasiunea pentru muzică, colaborând cu DJs de succes din întreaga lume. Eneli a scris și interpretat nenumărate melodii care au reprezentat un succes internațional, printre care „Tell Me Who”, în colaborare cu Vanotek, cu peste 16 milioane de vizualizări pe Youtube, care a ajuns în topurile din România, Rusia și Polonia, „Save Me”, în colaborare cu Mahmut Orhan, care a strâns peste 100 de milioane de vizualizări pe Youtube. Cu piesa „Mhm Mhm”, Manuel Riva și Eneli au urcat până pe locul 3 în topul Breakout Billboard Club din SUA, iar melodia a fost nominalizată în 2016 la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Romanian Act”. Pe lângă aceste colabor&! 9;ri, artista a lansat și câteva piese solo: “Chasing you”, “Follow Me”, “Cold”.

Eneli se bucură de peste 180.000 de ascultători lunari pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *