Piesa Irinei Rimes, Your Love, în colaborare cu artistul american Cris Cab, se aude pe unele dintre cele mai mari radiouri din Europa
2020-11-04 20:18:08

În urmă cu o lună, Irina Rimes le-a adus fanilor un proiect inedit, diferit de stilul care a consacrat-o, colaborarea cu artistul american Cris Cab pentru piesa Your Love. Artista a ieșit din zona de confort atât în ceea ce privește melodia, cât și clipul, care a prezentat-o altfel decât până acum.

Pentru a dezvălui care a fost atmosfera la filmări, Irina a urcat pe canalul ei de YouTube un material de making of dinamic, ce prezintă echipa de filmare și pregătirile pentru clip.

“Altfel decât de obicei! Mulțumesc întregii echipe care a contribuit ca totul sa fie altfel și mult mai interesant”, a spus Irina Rimes.

Piesa Your Love a trecut rapid granițele țării, iar în acest moment este ascultată la unele dintre cele mai importante radiouri din Turcia, Ucraina, Rusia, Franța, Belarus și Kazakhstan. De asemenea, Your Love este și în top 200 Shazam în Rusia, Ucraina și Bulgaria, iar pe YouTube are peste 2.4 milioane de vizualizări.

Piesa a fost compusă de Irina Rimes, Andrei Ursu, Alex Cotoi și Cris Cab, versurile au fost scrise de Irina Rimes, Andrei Ursu, Cris Cab și Andrés Alcaraz, iar producția a fost realizată de Alex Cotoi și Peter Mc Ginnis.

De imaginea și conceptul clipului s-au ocupat Bogdan Păun – regizor și Alexandru Mureșan – director de imagine, echipa NGM Creative, producția video a fost semnată de Loops Production, Alex Ifimov s-a ocupat de hair & make-up, Olivia Stoica a realizat stylingul Irinei și al dansatorilor, iar Simona Mereu coregrafia.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *