#PianoMania continua cu o reinterpretare a piesei “Earth Song”

Lansarile din seria “Pianomania” continua, iar Keo ne prezinta astazi un super cover dupa “Earth Song”, piesa compusa si interpretata original de Michael Jackson.

Pianomania este noul proiect marca Keo, unde artistul imbina pasiunea pentru pian si muzica cu un concept vizual inovativ, in regia lui Mihai Laz.

Lansat pe 27 martie, proiectul consta intr-o serie de concerte ce pun atat artistul, cat si pianul, in rol principal intr-un show unic in care Keo, acompaniat de catre trupa sa, reinterpreteaza piesele sale, dar si piese celebre din ultimii 50 de ani de la artisti precum: Beatles, Queen, Prince, Elton John, Backstreet Boys, Robbie Williams, U2, Michael Jackson si multi altii.

Piesa se alatura unei liste impresionante de coveruri realizate de artist dupa cele mai faimoase hituri din ultimii 50 de ani, printre care: “Your Song” (Elton John), Purple Rain (Prince), “Let It Be” si “All I Want Is You” (U2)

Vizual, regizorul Mihai Laz a creat un spectacol de proiectii 3D concepute special pentru Pianomania, ce imbraca armonios coverurile pentru a reda pasiunea artistului.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna coverul dupa “Earth Song”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii