Peste 100 de nominalizari la Billboard Music Awards 2018 pentru artistii Universal Music Group
2018-04-25 01:46:11

Pe 20 mai 2018 vor avea loc premiile Billboard Music Awards, iar artistii din portofoliul Universal Music au fost nominalizati la aproape toate categoriile – un total de 117 nominalizari, de la Top Artist, la Top Male Artist, Top Rap Artist, Top Rap Tour, Top Dance, Latino sau Rock.

In topul celor mai multe nominalizari, artistii Universal Music ocupa primele locuri. Kendrick Lamar detine recordul de nominalizari, cu 15, fiind urmat de Post Malone cu 13 nominalizari si Imagine Dragons cu 11 nominalizari.

Printre artistii nominalizati la cea de-a 25-a gala a premiilor Billboard ii regasim si pe Drake, Justin Bieber, Taylor Swift, Demi Lovato, Halsey, U2, Migos, Guns N’ Roses, Rihanna, Jay-Z, J Balvin, Luis Fonsi si multi altii.

Daca la categoria Top Artist, nominalizati sunt Drake, Kendrick Lamar si Taylor Swift, pentru titlul de Top Hot 100 Artist concureaza Imagine Dragons, Kendrick si Post Malone, printre altii.

Billboard Music Awards va avea loc pe 20 mai, iar nominalizarile au fost facute in functie de mai multe criterii, precum interactiunea cu fanii, vanzarile digitale, topurile radio, turnee si campanii social media.

Universal Music Group este cea mai mare casa de discuri din lume, cu un catalog impresionant ce include o diversitate de genuri muzicale. Universal Music este singurul label major prezent in industria muzicala romaneasca. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale de marketing inovatoare.

Lista completa a nominalizarilor: https://www.billboard.com/articles/news/bbma/8343598/billboard-music-awards-2018-nominations-list

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *