Pepe feat. Arando Marquez – E Vara Mea (videoclip nou)

Pepe a lansat videoclipul oficial al piesei “E Vara Mea”, o colaborare reusita cu Arando Marquez, Connect-R si intreaga echipa de la Rappin On Production.

Nicole Cherry, Elena de la Mandinga, Raluka, Simona Nae si Dalma sunt doar cateva nume dintre invitatii petrecerii date de latino-lover in noul sau clip.

“A fost un party in primul rand. Toti cei prezenti s-au distrat si le-am promis ca vom repeta figura si pe viitor, intr-un fel sau altul, cu sau fara motivatia filmarii unui videoclip. J Materialul final il vom avea gata in curand dar din cele cateva cadre montate pe care mi le-a trimis Dan (Dan Petcan / Regizorul Videoclipului) mi-am dat seama ca acesta va fi unul dintre cele mai bune daca nu cel mai bun videoclip al meu. Echipa de productie s-a descurcat extraordinar si a coordonat excelent o nebunie completa. Din afara, parea ca toata lumea facea ce vroia fiindca toti erau pusi pe distractie si nici nu aveai cum cu o asa gasca de prieteni.” spune Pepe.

Videoclipul a fost filmat in regia lui Dan Petcan, Andrei Maerean fiind ales producatorul executiv. DOP a fost Bogdan Filip intr-o productie coordonata de Radu Selaru. Partea de make-up ii apartine Mirelei Ecobici, de costume s-a ocupa Liana Obancea iar hair-stylingul a fost asigurat de George NGB.

Comentarii