Pentru un an mai bun: Armin van Buuren feat. Duncan Laurence – Feel Something (Tom Staar Remix)
2021-01-11 18:40:51

Tom Staar lansează un super remix la piesa „Feel Something”, creat de Armin van Buuren și Duncan Laurence. Dacă ceea ce cauți în muzică este să îți ofere o evadare de la viața de zi cu zi și o explozie de stări de spirit mișto, piesa va rezone, cu siguranță, cu preferințele tale.

Câteodată e mai bine să simți durere din dragoste decât să nu simți absolut nimic… poate că este o modalitate de a simți că trăiești cu adevărat. „Feel something” chiar asta îți inspiră, iar când dai play la remix, poți da play și la orice sentimente îți provoacă. Tom Staar și-a realizat magia și a reușit să adauge piesei un nou layer de emoție și intensitate.

“Mă simt întotdeauna binecuvântat atunci când lucrez cu oameni atât de talentați”, declară Armin van Buuren. “Nu doar pentru că iubesc muzica la fel de mult ca si mine, dar si pentru că îmi aduc aminte cât de norocos sunt că pot crea și trăi din muzica pe care o creez alături de alți oameni minunați. […] Este o piesă nouă, fresh, care se bucură de toată dragostea noastră. Am vrut să îi facem pe ascultătorii noștri să simtă ceva, iar Feel Something reușește cu succes să transmită chiar acest lucru.”

Thomas Ingamells, cunoscut sub numele său de scenă drept Tom Staar, este DJ și producător. Muzica sa are influențe din tech-house, electro și progressive-house și își propune să ofere, prin creațiile sale, un vibe care să te scoată din cotidian. Artistul are peste 600.000 de ascultători lunar pe Spotify, iar unul dintre cele mai populare remix-uri de-ale sale, Fire In My Soul, a adunat până acum peste 17 miloane de stream-uri.

Armin van Buuren a fost votat drept Cel mai bun DJ din lume de 5 ori, lucru nemaiîntâlnit până în acest moment. S-a aflat în Topul 100 al revistei DJ Mag din Marea Britanie pentru 19 ani la rând, iar mâine, 7 noiembrie 2020, vom afla dacă rămâne în top și pentru al 20-lea an consecutiv. Mai mult de atât, A State of Trance, show-ul de radio găzduit de Armin, va depăși curând pragul de 1000 de episoade; show-ul ajunge săptămânal la peste 40 de milioane de ascultători din 80 de țări diferite.

Duncan Laurence a devenit un star cu o viteză aproape galactică odată ce a participat și câștigat la Eurovision 2019 cu piesa Arcade, ce a fost ascultată de peste 200 de milioane de spectatori ai competiției. Piesa a ajuns pe locul 1 în Top Spotify Global, adunând peste 300 de milioane de streamuri. De asemenea, a devenit virală și pe TikTok, unde a fost folosită de peste 600.000 de ori.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *