Pe cine saruta GEØRGE (ex Jorge) in noul sau clip? Nu si-a luat sotia la filmari!
2015-11-23 15:33:10

GEØRGE

Este vremea schimbarii pe plan profesional pentru el asa ca s-a rebranduit!

Jorge a devenit acum GEØRGE! Mai mult, studioul Panda Music pe care si l-a deschis recent i-a purtat noroc si a inceput sa compuna piese pentru artisti cunoscuti de la noi, totodata si pentru el. Inspiratia i-a suras si experienta personala l-a ajutat sa scrie versurile noului sau single. Iata ca la nici o saptamana de la lansarea piesei si a noului videoclip – ” Nimeni nu-i perfect” – o colaborare de exceptie cu JO, una dintre cele mai bune voci feminine de la noi, Jorge care acum a ales numele sau real ca nume de scena – GEØRGE- sa ajunga la 1 milion de vizualizari pe canalul Youtube.

Cum explica artistul sarutul cu JO?

Pentru ca noua piesa a artistului relateaza cumva povestea dintre el si sotia sa, Ramona, a avut nevoie de o parte feminina care sa il completeze perfect. Aceasta a fost JO iar prezenta ei pe piesa si in videoclip a fost mai mult decat binevenita. Si pentru a da un plus de culoare videoclipului, la sfarsitul piesei, GEØRGE si JO se saruta. Se pare ca sotia lui nu a fost la filmari, asa ca scena dintre protagonisti nu s-a produs cu mari emotii!

“Sotia mea nu a fost la filmari…A vazut ca ne-am apropiat, eu si Jo. Ea este obisnuita cu mine din “Romeo si Julieta” unde mai tot actul I ma sarut cu Julieta. Ce sa fac? Am o meserie frumoasa!”, spune GEØRGE.

Ce spune GEØRGE despre schimbarea de nume si rebranduire?

“Schimbarea de nume a venit natural. De fapt, m-am intors la numele meu real. Simteam nevoia de maturizare muzicala. De ceva vreme nu ma mai regasesc in “latino lover” de Romania sau alte stampile pe care le-am primit in timp. Imi doresc ca oamenii sa ma descopere asa cum sunt eu, George. Clipul la piesa “Nimeni nu-i perfect” e fascinant. Alex Ceausu a facut o treaba extraordinara si sunt fericit de cum a iesit!”

Acestea fiind spuse, va invit sa (re)urmariti clipul noului single al indragitului GEØRGE (ex Jorge), “Nimeni nu-i perfect”, un featuring cu frumoasa JO. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *