Pavel Stratan feat. CRBL - Toti avem (videoclip)
2014-09-08 13:49:47

Pavel Stratan colaboreaza cu CRBL pentru single-ul „Toti avem”, iar cei doi artisti au filmat un videoclip din care nu lipsesc elemente care fac parte din decorul unei petreceri ce ne face sa vorbim cu accent moldovenesc la final.

Single-ul este compus in studiourile HaHaHa Production, de catre Serban Cazan, Smiley, Mihai Andrei, iar la versuri au contribuit si Pavel Stratan si CRBL. Videoclipul este semnat de Black Film si regizat de catre CRBL si Taz Dongo, iar personajele principale, Pavel Stratan si CRBL, petrec alaturi de o brigada de domnisoare sexy.

“Am avut odata ocazia sa ma intalnesc cu CRBL in Turcia la o emisiune, de acolo ne-a venit ideea sa facem un feat. Fiind invitat la evenimentul de lansare a clipului “Usor, usor” am pus la punct restul detaliilor pentru colaborare, unde ni s-a alaturat si Smiley si Serban. Uite asa in cateva luni de zile am finalizat proiectul”, declara Pavel Stratan.

Accentul moldovenesc al lui Pavel Stratan se imbina perfect cu mesaj piesei „Toti avem” si ne aduce aminte de celebrul sau single “Eu beu”, iar partea de rap a lui CRBL ofera single-ului “Toti avem” un aer urban.
Pavel Stratan si CRBL vor fi prezenti pe 12 septembrie la Brasov, unde are loc Romanian Music Awards, pentru un show de exceptie, unde vor interpreta pentru prima data piesa „Toti avem”. CRBL este nominalizat in cadrul premiilor muzicale la categoria Best Album, cu „Ce-avem noi aici?”, material discografic pentru care a primit discul de aur. Pavel a lansat in urma cu cateva luni piesa „Asculta-ti inima”, un feat cu baietii de la Bros Project si Shayan.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *