Pamela Anderson de la sexy la si mai sexy

Pamela Anderson de la sexy la si mai sexy. Pamela Anderson este acel vesnic sexy simbol, dovada vie ca o femeie este senzuala indiferent de varsta daca aceasta calitate a sa este naturala. Astfel, va lasam sa ghiciti cati ani are Pamela Anderson, vedeta Baywatch din anii 90.

Pamela Anderson puncteaza in acest sezon doua aparitii WOW – una dintre ele in CR Fashion Book, publicatie despre care am mai vorbit cu ocazia pictorialelor femeii cu barba Conchita Wurst si a lui Beyonce, dar si in No TOFU, o revista din Palm Beach.

Aparitiile Pamelei Anderson sunt cu atat mai spectaculoase cu cat vedeta in varsta de 47 de ani arata din ce in ce mai sexy! Transformarea miraculoasa de care a beneficiat in pictorialul pentru revista No Tofu o face pe Pamela sa arate super high fashion, o imbraca din cap pana in picioare si ii incheie toti nasturii si, cu toate acestea, Pam arata mai sexy ca niciodata.

Ideea pictorialului din No Tofu este aceea a unei American Girl Doll, un amalgam caracteristic unei papusi blonde, naiva si frumoasa, ceea ce nu este departe de realitatea bombei sexy Pamela Anderson. In schimb, CR Fashion Book mizeaza pe o aparitie mai explicita, facandu-i valvoi parul blond si urcand-o intr-o pozitie incitanta.

Comentarii