P3 câștigă premiul „Tranzacția anului în domeniul industrial ” în cadrul Galei Premiilor CIJ
2016-12-20 17:32:52

P3, investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți pan-europene de logistică, a câștigat prestigiosul premiu pentru „Tranzacția anului în domeniul industrial”, în cadrul celei de-a noua ediții a Galei Premiilor CIJ, care a avut loc pe data de 8 decembrie a.c. P3 a primit această distincție ca urmare a încheierii contractului prin care Carrefour, cel mai mare retailer din Europa, și-a extins cu 30.000 m2 spațiul închiriat în P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din România.

P3 a avut două nominalizări pentru acest premiu: una pentru închirierea a 14.800 m2 către Altex, unul dintre cei mai mari retaileri de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România, și a doua pentru tranzacția câștigătoare, cei 30.000 m2 închiriați de Carrefour.

Contractul câștigător a fost început în 2015 printr-o pre-închiriere semnată cu Carrefour, ca parte a unui acord care prevedea realizarea de către retailer a unui hub logistic de 81.000 m² în P3 Bucharest. Noul complex Carrefour include un depozit existent și un spațiu Build-to-Suit (BTS) frigorific, de 15.000 m².
Aceasta a fost prima dezvoltare de tip BTS realizată de P3 în România de la achiziția P3 Bucharest, la începutul lui 2015. Lucrările de construcție au început în octombrie 2015 și au fost finalizate în august 2016.

P3 a colaborat îndeaproape cu Carrefour și a analizat diferite soluții tehnologice moderne, inclusiv iluminarea cu LED, management-ul alimentării cu apă, izolarea eficientă energetic (etanșare în depozitul frigorific) și un sistem complet de management al clădirilor pentru a reduce costurile operaționale și impactul negativ asupra mediului înconjurător. Spațiul a fost proiectat special pentru a se adapta nevoilor de modificare ale Carrefour, inclusiv în sensul de a putea fi extins.

“Suntem onorați să primim acest premiu! Este o realizare importantă și o recunoaștere a eforturilor noastre continue de a le oferi clienților noștri clădiri de înaltă calitate, construite după standarde de generație viitoare, menite să respecte criteriile stricte de mediu impuse la nivel european și să eficientizeze costurile operaționale. Nu există nicio satisfacție mai mare pentru noi decât să vedem cum soluțiile noastre integrate și excelentele servicii de client ajută la creșterea afacerilor chiriașilor noștri”, a declarat Blake Horsley, Country Head al P3 România.

Gala Premiilor CIJ Romania 2016 a fost organizată de CIJ, cea mai importantă publicație de real estate din Europa Centrală și de Sud-Est, și este cel mai longeviv eveniment de decernare de premii pentru industria imobiliară din România. La ediția din 2016 au participat aproximativ 350 de CEO, directori și profesioniști din cadrul celor mai importante companii de pe piața autohtonă de profil.

P3 deține, în prezent, 305.000 m2 în 11 clădiri în parcul logistic P3 Bucharest. Acesta este poziționat strategic, la doar 13 kilometri de centrul Bucureștiului si în imediata apropiere a șoselei de centură, ceea ce permite accesul facil către cele șase sectoare ale capitalei, către Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 22 km distanță, și către autostrada A2. P3 a finalizat recent construcția a trei noi clădiri în P3 Bucharest Park și are în plan continuarea extinderii atât în parcul din capitală, cât și în zonele de centru și de vest ale României.

Așadar, acestea fiind spuse, vă aștept cu impresii. Enjooooy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *