OneRepublic a lansat piesa “Run”
2021-05-06 21:05:38

Noul album, “Human”, va aparea pe 1 decembrie 2021

Miercuri, 5 mai 2021, trupa OneRepublic a lansat piesa “Run”. Melodia este scrisa si produsa de Ryan Tedder, Brent Kutzle, Tyler Spry si John Nathaniel. “Run” va aparea pe urmatorul album –  “Human”, alaturi de piesele lansate deja: “Rescue Me”, “Somebody To Love”, “Wanted”, “Didn’t I”si “Better Days”. Acestea au acumulat deja peste 1.75 miliarde de stream-uri la nivel mondial.

Noua melodie a fost lansata impreuna cu videoclipul regizat de Tomás Whitmore. Trupa va sustine un concert pe 6 mai, in cadrul The Today Show, unde va interpreta noua piesa.

OneRepublic a fost nominalizata de mai multe ori la premiile Grammy. Membrii trupei sunt: cantaretul Ryan Tedder, chitaristii Zach Filkins si Drew Brown, basistul Brent Kutzle si tobosarul Eddie Fisher.

Albumul de debut, “Dreaming Out Loud”, a aparut in 2007, fiind un real succes. Piesa “Apologize” a fost nominalizata la premiile Grammy. Albumul, “Waking Up”, din 2009 a continut hit-urile: “All the Right Moves”, “Secrets” si “Good Life.” Urmatorul proiect muzical, “Native”, din 2013, a fost certificat cu discul de platina in SUA, iar melodia “Counting Stars” a ajuns pe primul loc in Billboard Hot 100 si a vandut peste 45 milioane de copii.

Melodiile trupei au fost incluse atat in filme, cat si in seriale celebre. “Start Again”, impreuna cu Logic, a aparut in serialul celor de la Netflix, “13 Reasons Why”, iar “Connection” intr-o campanie a celor de Jeep. Piesele “Lose Somebody”, impreuna cu Kygo, si “Wild Life” au putut fi ascultate in filmul Disney+, “Clouds”.

OneRepublic a acumulat deja peste 5 miliarde de stream-uri pe Spotify, iar piesele “Rescue Me,” “Somebody To Love”, “Wanted”, “Didn’t I” si “Better Days” de pe noul album, “Human”, sunt deja lansate.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *