Olivia Addams bifează o nouă reușită – No.1 în Shazam Polonia cu piesa ”Stranger”
2021-06-09 17:26:16

Olivia Addams, artista fenomen a momentului, reușește să cucerească topurile internaționale! Piesa “Stranger” urcă direct pe prima poziție în Top 200 Shazam Polonia si incepe sa isi faca, din ce in ce mai mult, simtita prezenta in playlist-urile radiourilor din Rusia, Polonia și Ucraina.

Succesul avut cu piesa “Are We There”, și anume locul #2 în Airplay Chart Polonia, este pe cale să se repete foarte curând.
“Stranger” a reușit sa intre rapid pe cele mai mari stații radio din Polonia, urcând direct pe poziția #14 în Radio Airplay Chart.

Cu ocazia turneului de promovare pe care Olivia Addams l-a avut in Polonia, artista a reușit să interacționeze cu oamenii din industrie, să se bucure de atenția și de susținerea fanilor polonezi, dar cel mai important, a avut șansa să comunice cu oamenii care au susținut-o prin sutele de mesaje primite zilnic pe rețelele sociale.
Ascensiunea în cariera muzicală a început odată cu piesa “I’m lost”, urmând ca lansările “Dumb” sau “Are we there” să consolideze imaginea artistică și unicitatea Oliviei. Imaginea fresh, influențele nordice din voce și comunicarea super deschisă cu fanii au reușit să creeze un artist extrem de îndrăgit și iubit. Comunitatea de peste 1M de “unicorni”, cum îi place ei să-i numească pe susținătorii de pe platforma TikTok, sunt dovada vie a faptului că muzica reușește să creeze conexiuni puternice între oameni.
Rezultatele foarte bune conturează, încet dar sigur, imaginea unei cariere internaționale de succes meritată pe deplin de tânăra și ambițioasa artistă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *