O stea a stralucit mai presus decat celelalte la Gala Premiilor Academiei Americane de Film - Lady Gaga castiga primul premiu Oscar din cariera
2019-02-25 22:14:00

Deja nu mai exista nici urma de indoiala – 2019 este anul in care cantareata si actrita Lady Gaga primeste confirmarea ca este un adevarat etalon in ceea ce priveste evolutia carierei, reusind sa exceleze in absolut orice domeniu de activitate ales.

Lady Gaga traieste visul oricarui artist international – superstarul a primit premiul Oscar la categoria „Best Original Song” pentru piesa-fenomen, „Shallow” (poti asculta/ descarca piesa “Shallow” aici). Artista a stralucit la propriu, de la rochia neagra, de inspiratie Audrey Hepburn, care a furat toate privirile, pana la duetul coplesitor cu Bradley Cooper, ce a emotionat toti privitorii pana la lacrimi si discursul incredibil, in care a facut publice sentimentele si admiratia pentru Bradley Cooper.

„Bradley, nu exista si nu va exista in toata lumea asta un om alaturi de care as fi putut canta piesa asta. Multumesc ca ai crezut in noi”, declara Lady Gaga

In continuare, discursul lui Lady Gaga a reusit sa contureze secretele din spatele succesului ei, spunand ca nu doar talentul este suficient pentru a avea o cariera care sa te multumeasca. Perseverenta, incapatanarea si munca sustinuta sunt mai mult decat necesare in a-ti atinge scopul.

Lady Gaga a fost premiata cu Oscar pentru „Best Original Song”, insa a fost nominalizata si la categoria „Best Actress”. In anul 2016, Gaga a mai fost nominalizata la categoria „Best Original Song” pentru piesa „Til It Happens to You”.

In cadrul editiei din 2019 a Galei Premiilor Academiei Americane de Film, Rami Malek a castigat premiul la categoria „Best Actor” pentru rolul exeptional in cadrul productiei cinematografice „Bohemian Rhapsody”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *