„O sa fie bine": AMNA a lansat un statement emotionant
2019-08-08 16:00:28

AMNA a lansat „O sa fie bine”, o piesa plina de sensibilitate, compusa de catre artista intr-un moment delicat al vietii sale. „O sa fie bine” este primul episod muzical dintr-o serie ce urmeaza sa fie lansata pe canalul de YouTube al artistei.

“«O sa fie bine» face parte dintr-o serie de patru piese ce vor fi lansate pe canalul meu de YouTube, single-uri ce au fost scrise in decursul a mai multor ani, in diferite perioade ale vietii mele. Videoclipul piesei «O sa fie bine» a fost filmat la Cheile Dobrogei alaturi de Silviu Mindroc. La filmari a fost palpitant si spun asta pentru ca era o zona plina de vipere si ne feream de ele cum puteam mai bine. Piesa este despre un cuplu indragostit care trece printr-un moment dificil al relatiei lor, totul terminandu-se cu bine, cu impacarea lor”, declara AMNA.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell Me Why”, „In oglinda” (feat. Robert Toma) si „Arme” (feat. What’s UP), care au reusit sa stranga milioane de vizualizari pe YouTube si sa ajunga in topurile radiourilor din Romania. Anul acesta, artista a lansat „De Cate X Vrei Tu” si a colaborat cu Robert Toma pentru „Aproape cel mai departe”. Apoi a lansat „Ce ramane de facut”, feat. KEED de la Satra B.E.N.Z., iar la finalul lui martie piesa „Banii”, alaturi de Dorian Popa. La inceputul verii, artista a colaborat cu Edward Sanda pentru single-ul si clipul „Milioanele de suflete”, iar de sase luni posteaza saptamanal pe canalul sau de YouTube cover-uri precum „Un actor grabit”, „Tu n-ai avut curaj”, „A fost iubire”, „Mai frumoasa”, dar si creatii proprii precum „Mama” si „14 Februarie”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *