O noua piesa de dragoste de la Neptunica, Shockz si Rebecca Helena!

Ai simțit vreodată că persoana iubită este sprijinul de care ai nevoie, indiferent de situația în care te-ai afla? Și că dragostea poate învinge orice obstacol în viață? Dacă da, atunci noua piesă Neptunica, Shockz și Rebecca Helena îți va ajunge la suflet încă de la primul play.

It’s something supernatural / It’s almost unreal – așa este descrisă dragostea în Marble, iar noi suntem mai mult decât de acord cu această prezentare a unui sentiment care, de multe ori, chiar pare a fi supernatural. Iar magia însăși este evidențiată de această imagine superbă: Even in the darkness there’s a light.

Neptunica este un DJ și producător din Hamburg, recunoscut pentru muzica sa EDM, Future-Psy și House. Încă din tinerețe, el a contribuit în mod oficial cu remix-uri pentru nume mari din industrie, precum Armin van Buuren, Lost Frequencies, LIZOT, Tom Gregory, Gestört aber GeiL și mulți alții. Din 2016, a semnat cu una dintre cele mai importante case de discuri specializate pe muzica dance, Kontor Records.

Pe lângă colaborările importante cu Mike Candys, LIZOT, Harris & Ford, Jerome, TheFatRat, LANNÈ, Neptunica a primit și sprijinul și aprecierea unor artiști precum Marshmello, VIZE, Dimitri Vegas & Like Mike, Timmy Trumpet, Brooks, Blasterjaxx, Tungevaag și Showtek. Cu peste 67 de milioane de stream-uri pe Spotify și 50 de milioane de views pe YouTube, artistul din Hamburg demonstrează că are un loc bine definit în industria în care activează.

La rândul său, Shockz este un tânăr producător și DJ din sudul Germaniei, cu o dragoste nemărginită și declarată față de muzică. Cea mai cunoscută piesă a sa, Replay, este foarte aproape să atingă pragul de un milion de stream-uri în acest moment pe Spotify.

Rebecca Helena este o artistă și compozitoare din Norvegia, ce și-a descoperit pasiunea pentru muzică și compoziție încă de la cele mai mici vârste. Genurile ei preferate? Pop și EDM. Iubește să colaboreze cu artiști și producători din întreaga lume, iar 2021 este un an plin de release-uri noi pentru aceasta.

Piesele sale sunt ușor de recunoscut datorită influențelor scandinave pe care le aduce în muzica pe care o creează. Întrebată care este cel mai important element în această artă, Rebecca a ales “conexiunea dintre ascultător și piesă”.

Păreri?

Comentarii