O noua lansare marca Keo din seria “Pianomania”

Pianomania este noul proiect marca Keo, unde artistul imbina pasiunea pentru pian si muzica cu un concept vizual inovativ, in regia lui Mihai Laz.

Lansat pe 27 martie, proiectul consta intr-o serie de concerte ce pun atat artistul, cat si pianul, in rol principal intr-un show unic in care Keo, acompaniat de catre trupa sa, reinterpreteaza piesele sale, dar si hituri celebre din ultimii 50 de ani de la artisti precum: Beatles, Queen, Prince, Elton John, Backstreet Boys, Robbie Williams, U2, Michael Jackson si multi altii.

Vizual, regizorul Mihai Laz a creat un spectacol de proiectii 3D concepute special pentru Pianomania, ce imbraca armonios coverurile pentru a reda pasiunea artistului.

Dupa ce artistul si-a inceput showul cu celebra piesa a lui Elton John- Your Song, fiind una din piesele sala preferate, acesta a continuat cu o reinterpretare la pian a piesei Purple Rain (Prince), iar de data aceasta Keo revine cu un piano medley promitator, ce contine una dintre piesele sale “Give me your love”, alaturi de “Apologise” (One republic) si “En apensateur” (Calogero).

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna “Piano Medley”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii