O celebră artistă a părăsit de urgență România! S-a mutat pentru o perioadă în Franța! De ce a luat această decizie radicală
2021-03-15 15:35:43

În plină criză de coronavirus, una dintre cele mai senzuale cântărețe din lumea muzicii de petrecere, Livia Pop, a părăsit de urgentă România. Artista a plecat în Franța! Care este motivul şi ce se întâmplă cu ea?

Livia Pop este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară și de petrecere din zona Maramuresului și, pe lângă talentul muzical se poate lăuda și cu un corp de fotomodel. De curând, Livia Pop a decis să se mute pentru o perioada în Franța, după ce sora ei, stabilita de cativa ani în Paris, a nascut si a chemat-o pentru ai fi alături. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, tanara cantareata si-a luat bilet de avion și a plecat imediat în orașul iubirii, așa cum este considerat Parisul.

“Am decis să “părăsesc” România pentru o perioada de o luna. Am venit în Franța. Parisul e ca și a doua casa pentru mine pentru ca sora mea locuiește aici și vin cat de des pot ca sa mi vad cele 2 nepotele pe care le ador. Recent a nascut si m-a rugat sa vin sa o ajut pentru cateva saptamani. În plus, am și foarte multe evenimente amânate din cauza situației de coronavirus, dar împreună cu prietena mea Laura, cea mai buna organizatoare de evenimente din Paris, încercăm să găsim soluții de compromis. Ne descurcăm cum putem, a trecut deja foarte mult timp de cand toate restaurantele sunt închise, oamenii nu mai pot sa stea fără să își boteze copiii, spre exemplu. Așa ca accepta sa faca evenimentele mult mai mici, în limita numărului admis de persoane și de cele mai multe ori chiar la ei acasă”, ne-a declarat Livia Pop.

Chiar dacă a plecat, Livia Pop păstrează în continuare legătura cu fanii ei, prin intermediul rețelelor de socializare. Cântăreața postează adesea imagini și clipuri video din viața ei de zi cu zi din Franța. “Bine ca sunt florariile deschise, ca în rest totul este închis!”, a scris cantareata de muzica de petrecere pe Instagram.

Aflată în floarea vârstei, cântăreața a ajuns deja pe culmile succesului, melodiile ei fiind mereu în topul preferințelor ascultătorilor, iar fanii nu sunt deloc puțini la număr. Artista a lansat piese de succes alături de artiști celebri, precum Florin Salam sau Alex de la Orăștie. Cea mai recenta piesa lansată de artista se numește “Dragoste, joc de noroc”, iar în scurt timp va lansa un colaj cu manele celebre.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *