Nu sunt trust issues, ci noua piesă de la Christian Eberhard în colaborare cu Ale – Don't Leave Me Now
2020-11-20 20:20:32

Chiar dacă este o temă de care ne lovim cu toții la un moment dat în viața noastră, să știți că noua piesă de la Christian Eberhard și Ale nu include clasicele probleme de încredere pe care le avem cu oamenii din jurul nostru. Ci, mai degrabă, este o piesă pe care o putem asculta și peste zeci de ani, atunci când probabil vom fi populat deja Marte și ne vom fi plimbat pe Lună, în locul clasicelor vacanțe pe litoralul românesc.

Cu vibe-uri futuristice și inflexiuni de sound nou, sfatul dat de Don‘t Leave Me Now va fi, cu siguranță, foarte repede receptat de către mecanismele minții noastre care decid dacă o piesă intră sau nu pe repeat în playlist-ul personal.

“Am mereu încredere în sesiunile pe care le desfășor împreună cu Ale și Dara. Iar această piesă, care este una de feeling, confirmă sigur ceea ce tocmai am afirmat. Dacă aș putea, aș lua vibe-ul mișto de la sesiunea acestei piese și l-aș implementa în fiecare sesiune pe care o am.

Și, la fel cum este specificat și în comunicat, sper să ne vedem la semafor și pe alte Planete, iar această piesă să se audă din mașinile noastre cu design futuristic și motor electric”, spune Christian Eberhard.

În asentiment cu ceea ce spune Christian, Ale declară:

“În ultima perioadă am petrecut mult timp în studio alături de Christian, lucrând la diferite proiecte. Don’t leave me now a prins contur super smooth, într-o sesiune în care ni s-a alăturat și Dara. Am simțit-o amândoi imediat și mă bucur mult că acum o putem împărtăși și cu voi!

I love it! Sper să vă placă și vouă.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *