NOUL HIT AL PRIMAVERII: SASHA LOPEZ x BRUJA - OVERDOSE
2021-03-19 13:46:12

Primăvara este despre supradoză de iubire, despre trăiri intense și despre cum ne exprimăm sentimentele pentru persoana iubită. Noua piesă OVERDOSE by Sasha Lopez & Bruxa vine să confirme aceste trăiri și să devină un motto al tuturor îndrăgostiților, care își vor trăi iubirea doar în doze extra.

In my heart fireworks / Without you I‘m fucking lost sunt versurile care înlocuiesc o adevărată declarație de dragoste, arătându-i persoanei iubite că existența sa este indispensabilă în viața noastră și că nu putem trăi fără ea. Your smell is like overdose sunt cuvintele care demonstrează că dragostea este despre supradoze, despre sentimente la superlativ, care nu pot fi trăite altfel decât intens.

O colaborare în care am pornit încrezător din prima secundă, așa aș putea defini noua piesă realizată împreună cu BRUJA. Sper să ajungă nu doar în playlist-urile voastre, cât și în inimile care știu că de-abia așteaptă un nou Overdose de muzică bună, făcută din suflet. Anul 2021 începe exact așa cum mi-am dorit – continuând să fac muzică, alături de o artistă pe care o admir, așa cum este BRUJA., spune Sasha Lopez.

Overdose este o piesă cu dublu sens. Poate fi despre iubirea de cuplu sau despre căutarea de sine. Depinde de fiecare ce parte vrea să aleagă. În ce mă privește, această piesă mă reprezintă atât vizual, liric, dar și simbolic. Simbolustica zace în roz și negru. Este o supradoză de puritate și haos. De iubire și ură, de lumină și întuneric. Fiecare om aspiră la un echilibru propriu și personal. Un țel destul de greu de atins. Motiv pentru care uneori apare acest supradozaj de extreme. And it’s all worth it., adaugă BRUJA.

Sasha Lopez este un music producer cunoscut internațional pentru mega hit-ul “All My People”, care a fost ascultat în toată lumea. Piesa s-a aflat în peste 20 de țări pe primul loc în topuri, iar una dintre edițiile Carnavalului de la Rio a fost deschisă chiar cu aceasta. Următoarele două single-uri, “Everybody Feels Alright” and “Weekend” au avut aceeași traiectorie de succes, ajungând în playlist-urile internaționale. De asemenea, colaborarea sa de anul trecut cu Misha Miller, “Smoke Me”, s-a poziționat în Top 10 Shazam în țări precum România, Bulgaria și Turcia, generând peste un milion de views și 100.000 de stream-uri încă din prima lună.

Sasha Lopez se bucură de o audiență lunară de peste un sfert de milion de ascultători pe Spotify.

BRUJA reprezintă una dintre cele mai spectaculoase și neconvenționale apariții din industria muzicală. Artista îmbină elementele raw din trap și rap cu sensibilitatea specifică muzicii indie, creând un vibe unic cu piesele sale. A debutat în emisiunea online de la “Urbanist Session”, iar apariția sa s-a viralizat în scurt timp. Feedback-ul din partea publicului a fost unul extraordinar, toată lumea întrebându-se cine este BRUJA.

Odată cu acest moment, muzica sa a continuat să surprindă, BRUJA lansând în 2019 și primul ei single, “Departe”. Piesa ne-a arătat o nouă latură a ei, mai emoțională, în timp ce “Spice Girl” a scos la iveală latura powerful, care înglobează elemente de trap cu un mesaj puternic. Simțit deja că, ori de câte ori vorbim de BRUJA, vorbim de următorul star internațional. Iar rapiditatea evoluției sale confirmă, cu siguranță, statement-ul enunțat anterior.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *