Noile remix-uri de la 'Need You Now' îi vor electriza pe fanii lui Armin Van Buuren
2020-11-27 20:59:39

Noul single al lui Armin van Buuren emană atitudine! Împreună cu vocea dinamică a lui Jake Reese, pe un fundal cu puternice influențe house, îmbinate cu acorduri efervescente de pian, ‘Need You Now’ este o experiență inedită, ce ne va face să punem piesa pe repeat. O serie de remix-uri proaspăt lansate sunt gata să-i electrizeze pe fanii lui Armin, până la următoarea întâlnire cu artistul lor preferat. Să fie anul viitor momentul mult așteptatei întrevederi?

Vibrațiile și ritmurile piesei ‘Need You Now’, în concordanță cu versurile sincere, desprinse parcă din cea mai inedită declarație de dragoste, par a fi rețeta perfectă a unei piese care-ți stârnește un amalgam de emoții, mai ales în contextul social de astăzi, când cu toții ne dorim ca ‘acea’ persoană – ‘our favorite person’, să fie alături de noi. Incertitudinea și speranța sunt highlight-urile celei mai noi piese lansate de Armin, versurile ‘When I’m away, girl are you missing me?’ amplificând aceste stări, odată cu beat-urile celor mai noi remix-uri, care te trimit pentru câteva momente între agonie și extaz.

Armin van Buuren a fost votat drept Cel mai bun DJ din lume de 5 ori, lucru nemaiîntâlnit până în acest moment. Este unul dintre cei mai cunoscuți DJ și producători de muzică trance din lume, înregistrând lunar peste 10 milioane de ascultători unici pe Spotify. Lansată la începutul lunii trecute, piesa ‘Need you Now’ se plasează pe locul 1 în secțiunea Popular a acestei platforme de streaming. De asemenea, Armin va ajunge, în curând, la 1000 de episoade cu show-ul său radio A State Of Trance, care ajunge săptămânal la peste 40 de milioane de ascultători din 80 de țări diferite.

Fostul câștigător X Factor Olanda, Jake Reese, surprinde prin featuring-ul inedit pentru această piesă, fiind cunoscut în trecut și pentru alte colaborări cu nume celebre din industrie, precum David Guetta, KSHMR, Lost Frequencies sau Hardwell.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *