Noaptea Tarziu revine cu parodia piesei “20 de ani” (Voltaj)
2017-05-25 15:26:14

Baietii de la Noaptea Tarziu continua seria de parodii muzicale! Cei trei vloggeri au ales sa lase deoparte pentru moment restantele, bacul si surorile, si sa faca un “wrongLIVE”. De data aceasta, “victimele” sunt baietii de la Voltaj, care canta pe scena Forza ZU 2016.

“WrongLIVE e un nou tip de continut pe canalul nostru de YouTube care pe noi ne amuza foarte tare. Ideea de a face asa ceva pe un moment live al trupei Voltaj, a fost una “la indemana” as putea spune, trupa fiind una dintre cele mai mari din Romania. Am copilarit cu piesele Voltaj, le-am bagat la majorate, la petreceri. Baietii nu aveau cum sa scape si cu ocazia asta, ne si declaram fani ai genului si ai trupei. Un alt element care a fost decisiv in alegerea noastra, a fost momentul si prestatia trupei. Stiam live-ul si in momentul in care l-am revazut, ne-am dat seama cat de amuzant poate iesi, avand atatea elemente de care sa ne legam: miscarile si mimica lui Calin, instrumentele live, flacarile, publicul, fumul.”, declara Cuza.

Cuza, Emi si Cucu, asa cum sunt cunoscuti in mediul online, formeaza proiectul Noaptea Tarziu. In cei trei ani de activitate, Noaptea Tarziu a lansat 186 de videoclipuri printre care peste 80 de piese parodiate. Clipurile au generat aproape 267 de milioane de vizualizari si nenumarate reactii pozitive, iar canalul de YouTube al baietilor are aproape 1 milion de subscriberi.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna parodia piesei “20 de ani”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *