Nicoleta Nuca lanseaza "Inima mea" (videoclip nou)
2016-01-19 18:00:56

Nicoleta Nuca revine cu o noua piesa pentru inceputul acestui an.

“Inima mea” a fost compusa de Florian Rus si de Madalin Rosioru, iar videoclipul a fost filmat la Chisinau cu Roman Burlaca si echipa lui de la BR Films. George Secrieru DoP, Andra Moga stilist, Iuliana Sandu make-up artist, Sergiu Bacioi par.

Cu aceeasi echipa tanara si creativa din Republica Moldova, Nicoleta a lucrat si pentru videoclipul “Linistea”, lansat la finalul lui 2015, cei care au facut si videoclipul pentru “Te rog” de la Carla’s Dreams.

Atat “Inima mea”, cat si “Linistea” si “Nu sunt” vor fi incluse pe primul material pe care artista il va lansa anul acesta. Nicoleta Nuca va face parte din cel de-al noualea sezon al emisiunii “Te Cunosc de Undeva”.

“‘Inima mea” este una dintre piesele dragi mie, foarte sensibile, de suflet, cu mesaj de dragoste. Pentru videoclip, am lucrat cu o echipa draga mie, Roman Burlaca si George Secrieru, am filmat in Chisinau. A fost o atmosfera extraordinara, alaturi de o echipa de profesionisti.

Ma bucur sa incep anul in forta, cu o noua piesa lansata, dupa o vacanta frumoasa si relaxanta in Thailanda. De asemenea, abia astept sa inceapa show-ul “Te Cunosc de Undeva”, sunt incantata sa fiu implicata in acest concurs”, a spus Nicoleta Nuca.

Va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul noului single al indragitei Nicoleta Nuca, “Inima mea”, apoi va astept cu parerile voastre. Enjoy!

Pentru Nicoleta Nuca, 2015 a fost un an extraodinar, un debut de exceptie imediat dupa incheierea show-ului X Factor. Devine artist Global Records, colega cu INNA, Antonia, Alexandra Stan si lanseaza piesa “Nu sunt” care a cucerit publicul, radiourile si televiziunle muzicale in Romania. De aproape un an, piesa este in continuare pe radio.

Nicoleta a lansat o varianta speciala a acestei piese impreuna cu INNA si Antonia, un video viral in mediul online.

Tot in 2015, Nicoleta Nuca a avut si prima colaborare cu Cabron pentru piesa “Adevar sau minciuna”, a lansat “Linistea”, piese bine primite de publicul din Romania.

A fost invitata la Gala Chapeau dedicate lui Gabriel Cotabita si la concertele de Craciun ale lui Stefan Banica, mentorul ei de la X Factor.

Pe 17 februarie, Nicoleta Nuca va sustine un concert la Hard Rock Café alaturi de Florin Raduta, castigatorul X Factor, pe care l-a sustinut in finala show-ului.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *