New Single: Ruby lansează „Costa"
2019-09-05 17:44:13

„Costa”, cel mai nou single lansat de Ruby, îmbină un sound fresh cu un videoclip hot, plin de branduri high-end, decoruri luxoase și femei frumoase.

Piesa este produsă în studiourile Midiots. Muzica și versurile sunt rezultatul colaborării dintre Shift, Enri Demi, Adelina Stanga, Horace și Max Kissaru. Videoclipul, regizat de Kobzzon, a fost filmat în Chișinău, într-un studio construit chiar pentru acest proiect.

„Am filmat videoclipul in Chișinău, într-un studio creat special pentru noi și pentru clipul «Costa». După cum puteți vedea și în clip, sunt alături de multe moldovence tare frumoase. Prin acest clip am vrut să evidențiez faptul că totul în viața are un preț, pe care trebuie să îl plătești, mai devreme sau mai târziu, iar de lucrul acesta m-am convins de una singură. Filmările au fost cu peripeții, spre exemplu faptul că mi-am pierdut telefonul “, declară artista.

La începutul acestui an Ruby lansează „Toarnă”, o piesă cu beat-uri tribale, elemente orientale și versuri incitante, care intră direct în trending pe YouTube. În octombrie 2018 Ruby lansează, alături de Shift, single-ul „Invizibil” însoțit de un clip ce amintește de filmele retro de la Hollywood. La începutul lunii aprilie 2018 Ruby lansează „Rochia mea”, o poveste cu multe dansatoare de cabaret, zeci de ținute sexy și decoruri spectaculoase.

Până în prezent clipurile lansate de Ruby au generat peste 320 de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. De-a lungul timpului Ruby a colaborat cu artiști precum UZZI (pentru „Nu caut iubiri”), What’s UP („Nu pune la suflet”), Dorian Popa („Bună, ce mai zici?”), Voltaj („Nana”), A.U. („Îți mulțumesc”) și Matteo („Drama”). Cel mai popular single și videoclip din carieră artistei este „Condimente”, care a adunat peste 67 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *