Narcotic Sound and Christian D feat. Andreea Banica - ALE (videoclip nou)
2015-07-24 21:26:42

cover ALE

O super colaborare si prima piesa cu versuri in limba franceza pentru Narcotic Sound and Christian D si Andreea Banica: “Ale”

In stilul caracteristic Narcotic Sound and Christian D: energie, sound fresh, voci dinamice, single-ul “Ale” te duce cu gandul la o vara in care predomina culorile tari, un vibe pozitiv si senzualitatea miscarilor de dans.

Single-ul este compus de catre Marius Mirica (Narcotic Sound) si Christian D, in studiourile Narcotic Creation, locul in care cei doi baietii au compus si single-urile anterioare – “Te iubesc”, “Labirint de sentimente”, “Mamasita”, “Poesia de amor”, “Danca Bonito”. Videoclipul a fost filmat pe parcursul a 24 de ore pe o plaja pustie din nordul litoralului romanesc, iar la realizarea lui au lucrat peste 40 de oameni. De productia si regia videoclipului s-au ocupat SAN, Ionut Trandafir, Iankoo si Marius Mirica.

“Ne-au invadat “mamasitele” si am pornit intr-o aventura muzicala. Ne-a insotit si Andreea Banica, fapt ce ne bucura foarte mult. Va invitam si pe voi in calatoria numita ‘Ale’ “, declara Marius Mirica (Narcotic Sound).

Pe langa placerea de filma la malul marii, echipa a intampinat si cateva probleme, cu sperieturi si amuzamente. Pe langa greutatea si inaltimea cuburilor pe care le-au folosit si gestionarea acestora, baietii si fetele au fost atacati de o armata de tantari care, probabil, si-ar fi dorit sa apara si ei in videoclipul “Ale”.

Fie ca este vorba despre piese pop, dance sau deep-house, cu versuri in limba romana sau in engleza, portugheza, duo-ul Narcotic Sound and Christian D reuseste de fiecare data sa te introduca intr-o atmosfera cool, euforica si plina de dispozitie.

Sexy-diva Andreea Banica a colaborat recent cu artistul brazilian Aggro Santos pentru single-ul “Red Lips” si au filmat un videoclip in Miami, alaturi de unul dintre cei mai de succes regizori internationali. Mai mult, in luna mai a acestui an, Andreea a lansat single-ul “Doi”, feat Kaira, o poezie vizuala despre una dintre cele mai importante valori ale existentei: prietenia.

Va invit sa urmarim videoclipul plin de culoare al noului single semnat Narcotic Sound and Christian D, “Ale”, un featuring reusit cu frumoasa Andreea Banica, dar si cateva imagini foto din timpul filmarilor. Va fi hit?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *