Nane - Instincte Primare (videoclip nou)
2014-11-26 16:31:34

Dupa ce a colaborat pentru noul single al lui Mattyas, “Ia-o incet”, Nane revine in atentia publicului cu un nou videoclip, “Instincte Primare”.

Piesa a fost produsa de catre Motzu, mixata si masterizata de Grasu XXL si Mitza la Okapi Sound Studio si reprezinta una dintre cele doua melodii ale lui Nane de pe mixtape.

Clipul a fost filmat saptamana trecuta, pe parcursul unei singure zile, in Bucuresti, sub regia lui Ionut Trandafir (Trandafilm), regizor cu care artistul a colaborat si pentru videoclipurile “Noi 2” si “Modalitate”.

“Piesa este una care, in primul rand, ridica un semn de intrebare legat de deciziile anumitor tinere. Subiectul piesei este pentru foarte multa lume unul tabu, dar asta nu inseamna ca noi trebuie sa-l ignoram, mai ales pentru ca il vedem cu totii. Dupa “Noi 2” si “Modalitate”, am lucrat impreuna cu Trandafilm si la “Instincte Primare”. Ne-am sfatuit in asa fel incat clipul sa te faca sa deschizi ochii si sa fii mai constient de ce anume se poate intampla fara o educatie corespunzatoare. O sa va placa mult!”, a spus Nane.

“De cand a aparut mixtape-ul, l-am tot ascultat, iar piesa care a rezonat cu mine cel mai mult in momentul respectiv a fost chiar “Instincte Primare”. Nu au trecut cateva zile, ca am primit de la Nane vestea ca vrea sa filmam videoclip. Am fost foarte entuziasmat, deoarece aveam, cumva, filmele pregatite. Sper ca o sa va placa, iar imaginele sa contureze starea pe care Nane o transmite prin piesa.”, spune Ionut Trandafir.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *