Nane feat. Angelika Vee - Masca (single nou)
2015-02-11 10:52:39

La doua luni de cand a lansat cel mai recent videoclip al lui Nane, pentru melodia “Instincte Primare”, extrasa de pe mixtape-ul “OkapiTati”, care urmeaza sa depaseasca pragul de 2.000.000 de vizualizari pe YouTube, artistul revine in atentia publicului cu un nou single, o colaborare inedita.

Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound si pe www.nane.ro prima piesa lansata anul acesta, si anume noul single Nane, “Masca”, in colaborare cu Angelika Vee.

“Masca” a fost produsa de Vlad Lucan in studiourile Okapi Sound si realizata in colaborare cu Angelika Vee, un nume nou pentru scena romaneasca, iar, in acelasi timp, reprezinta si prima colaborare a lui Nane cu Vlad Lucan:

“Mi-a placut foarte mult piesa de cand mi-a aratat Vlad refrenul compus de Thea Minculescu si mi-am dorit sa scriu imediat. Voiam de mult sa lucrez cu Vlad Lucan, Agresiv fiind producatorii mei preferati din tara inca din 2008, cand am auzit prima oara de ei. Angelika a completat piesa si sunt sigur ca nu o putea face mai bine de atat. Abia am asteptat sa o lansez si sper sa rezonati cu ea!” – Nane

“Ma bucur de aceasta colaborare pentru ca mi-am dorit de mult sa lucrez cu Nane si pentru ca atat el, cat si Angelikaa Vee, sunt doi artisti talentati, care, cu siguranta, merita mai mult. Sper sa va placa!”, spune Vlad Lucan despre “Masca”.

Piesa a fost lansata pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound, iar zilele urmatoare va fi disponibila pentru download si streaming prin intermediul iTunes, Deezer, Zonga sau Google Play, direct pe device-urile mobile.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *