Muzica Fly Project este imn international!
2018-01-04 15:58:41

Fie ca Ronaldo isi sarbatoreste victoria cu un dans pe muzica lor, ca un personaj controversat, Gianluca Vacchi, milionarul italian, le alege piesele pentru a se distra pe yahtul sau sau ca Putin ii are invitati la petrecerile lui exclusiviste, Fly Project isi canta hiturile pentru milioane de oameni din toata lumea, ducand numele Romaniei in cele mai indepartate locuri. Din Miami si pana la Moscova, nu le-a scapat nimic.

Dupa ce a fost una dintre cele mai populare piese de la una dintre cele mai vizionate emisiuni tv din State, So You Think You Can Dance, moment ce a devenit viral in toate colturile lumii, “Toca Toca” ajunge sa fie piesa spotului oficial de promovare a Los Angeles Salsa Festival, cea mai importanta competitie internationala de salsa.

“De fiecare data cand primim mesaje cu locuri din toata lumea unde a fost ajuns muzica noastra, suntem onorati si fericiti. Asta este cel mai eficient motor pentru a merge mai departe” spune Tudor.

Cu peste 2 miliarde de vizualizari pe YouTube pana in prezent, Fly Project a incheiat anul 2017 cu inca un hit, Get Wet fiind in topul celor mai vizionate clipuri in 2017 si acumuland aproape 40 de milioane de vizualizari numai in Romania, pe un singur canal de YouTube.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *