MUZE si Spectru recreeaza cea mai recenta piesa a trupei
2017-04-19 19:54:33

Dupa lansarea videoclipului omonim la finalul lunii februarie, fetele din trupa MUZE revin cu o noua viziune asupra piesei. Cu un vibe misterios, instrumentalul poarta semnatura lui Spectru si include un sample din piesa „In Extremis feat. Praetor – Stiu ce-ti place”. Piesa „Muze”, in cele doua variante, reprezinta transpunerea muzicala a valorilor comune ale artistelor si este definitorie pentru mesajul central al trupei.

Inregistrarile au avut loc la studiourile Ino Music si Big UP Music, de aranjamentul muzical, al vocilor si de mix ocupandu-se Undercover, in timp ce masterul a fost realizat de catre Ciprian Blaga. Suportul vizual, creat de catre MEPH (ilustratie), George Blaga (efecte) si MVD MVN (art direction), amplifica abordarea introspectiva din noua versiune a piesei.

MUZE este singura trupa rap din Romania formata din cinci fete: EnerGIA, Gani, Liry, MGee si Undercover. Sound-ul trupei este influentat de stilul unic al fiecareia si variaza de la elemente old school, la trap si R&B. Viziunea MUZE se bazeaza pe evolutie constanta, prin mesaje pozitive si profunde.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa recreata, “Muze”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *