Mr. Vik – Cocaine (proiect nou, videoclip nou)

Miscari senzuale, dans in sincron, versuri catchy in limba spaniola… se anunta o vara foarte pasionala! Tu ti-ai pregatit miscarile de dans pentru vara aceasta? Cu siguranta noul single al lui Mr. Vik te va inspira si te va insoti la mare, la soare, in cluburi, oriunde.

Single-ul “Cocaine” este compus de catre Mr. Vik, alaturi de Blazon si Tamy, care a contribuit si cu vocea pe melodie. Regizat de catre Boier Bibescu si Stella, videoclipul este exemplul perfect de coregrafie pe ritmurile piesei “Cocaine”.

O coproductie Cat Music si Sprint Music, “Cocaine” este primul single lansat oficial de catre Mr. Vik, care a colaborat pe partea de productie pentru numeroase piese pana in prezent.

“Pasiunea pentru muzica am descoperit-o la varsta de 14 ani. La 18 ani, cand am ajuns in Bucuresti si am urmat cursurile facultatii de Arhitectura si Urbanism, am intalnit o echipa de tineri talentati si am infiintat un studio de inregistrari, unde am inceput sa si produc muzica, nu doar sa o cant. In studioul meu de inregistrari, Million Vibes Studio, am compus si piesa Cocaine”, declara Mr. Vik.

In plus, printre pasiunile artistului se numara si antropologia, iar in 2011 a fost in Ecuador si Brazilia pentru a aprofunda studiile din domeniu. Tot acolo a inteles mai bine ritmurile ‘caliente’ ale latinilor si, astfel, si-a conturat stilul muzical.

Va las sa ascultati primul single semnat Mr. Vik, “Cocaine”, piesa ce beneficiaza si de un videoclip pe masura. Enjoy!

Comentarii