Mr. VIK a lansat videoclipul piesei "Illegal" din proiectul Friday Raggaeton
2021-09-24 17:34:27

“Friday Raggaeton a început să aibă succes spre America de Sud”.

Proiectul inițiat de Mr Vik și Sprint Music, “Friday Raggaeton” continuă cu o nouă piesă bună de pus pe repeat și de apăsat butonul de play la început de weekend. Noua melodie se numește “Illegal” și aflați mai multe în continuare despre ea.

Piesa care se lansează vineri, 24 septembrie 2021, din proiectul “Friday Raggaeton” se numește “Illegal” și cu siguranță că va fi și de această dată foarte bine primită de publicul consumator de muzică raggaeton.

“Piesa se referă la felul în care dansează tipele, adica ilegal . Mergem pe dans, pe distracție, pe voie bună și mișcări senzuale. Continuăm saga asta cu “Friday Raggaeton”. Am avut surpriza ca o tipă din Sud America să ne facă un TikTok pe piesă “Trankie”. Din punctul nostru de vedere este o mare realizate pentru că proiectul cumva a început să se ducă spre partea asta de America de Sud, chiar dacă în România încă nu a ajuns pe aceste platforme. Piesă a fost compusă de mine și Doddy, refrenul este făcut de el în totalitate ca și linie, textul e făcut de mine, la fel ca și producția muzicală. Mergem în continuare pe același stil de dans, vineri, în care se termină săptămâna aia nebună și grea în care începem să ne intrăm în normal și să ne trăim viața. Mergem mai departe. Și că să știți, săptămâna viitoare începem sesiunea de toamna-iarnă de Friday Raggaeton”, ne-a povestit MR. VIK.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *