Mircea Eremia feat. Alina Eremia - Ilegal (videoclip nou)
2015-07-24 13:36:02

alina mircea 1

Mircea Eremia, fratele mai mic al Alinei Eremia, lansează clipul său de debut, pentru piesa “Ilegal”, interpretată împreună cu sora sa!

“Colaborarea cu Alina a fost minunată, exact aşa cum mă aşteptăm. Sora mea mi-a dat sfaturi actoriceşti şi m-a susţinut, iar echipa de filmare mi-a explicat pas cu pas ce aveam de făcut, aşa că totul a mers că pe roate”, a spus Mircea.

Piesa ‘Ilegal’ este compusa in studioul Mango Music de Mihai Gruia, Dorian Oswin si Mellina, iar la versuri au contribuit si Mircea si Alina Eremia!

Filmările au avut loc la Corbeanca Park şi au durat mai bine de 14 ore, în regia lui Richard Stan şi Claudiu Stan. Anca Buldur a fost responsabilă de machiajul artiştilor, iar Elena Tudor a realizat coafurile. Ţinutele au fost asigurate de Mircea Bărbulescu, și bijuteriile, de Idyll Jewelry.
Videoclipul spune o poveste de dragoste emoţionantă, între un tânăr îndrăgostit de o fată cu statut social diferit de al său.

“‘Ilegal’ se adresează tuturor tinerilor care au trăit un fel de poveste interzisă, din cauza unor astfel de diferenţe. Sfatul meu pentru ei este să nu recurgă la metode ilegale, ci să încerce să găsească alte soluţii şi să lupte pentru iubirea lor”, a explicat Mircea.

“Sunt foarte entuziasmată în ceea ce priveşte acest proiect, în primul rând pentru că este o colaborare cu fratele meu, deci are valoare sentimentală mult mai mare, şi în al doilea rând, pentru că am mare încredere în acest single. Am emoţii şi sper ca acest început pentru el să fie plin de momente frumoase şi realizări”, a mărturisit Alina Eremia.

Vă invit să urmăriţi aici videoclipul de debut al noului artist, Mircea Eremia, “Ilegal”, un featuring cu frumoasa Alina Eremia, lansat împreună cu MediaPro Music. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *