Mindblow prezintă piesa Infinity, o colaborare inedită cu Alexia
2020-09-30 18:30:21

Producătorul și DJ-ul Mindblow, Cătălin Mînzat, lansează piesa Infinity, feat. Alexia, un proiect dance, cu un sound efervescent.
Această colaborare specială dintre cei doi artiști aduce un vibe young & fresh atât prin ritmul vibrant al piesei, cât și prin clipul care-i conturează perfect și-i aduce în prim plan plini de mister sau de energie.
Piesa Infinity a fost compusă și produsă de Alex Pelin și Gino Manzotti și scrisă de Maria Voiculescu și Alex Pelin.

„Vă prezint noul meu proiect, de care sunt foarte mândru și la care am lucrat foarte mult în ultima perioadă. Infinity este o piesă dance cu un sound special, alături de Alexia, pe care am cunoscut-o prin intermediul celor de la Dj Project, una dintre cele mai fresh voci ale momentului. Enjoy!”, a spus Mindblow.
“Vin cu o piesă și o colaborare fresh. Dacă până acum v-am obișnuit cu piese mai triste sau pline de emoție, Infinity sper să vă facă să dansați”, a completat Alexia.

Clipul piesei a fost realizat de Claudiu Stan.

Mindblow este producător muzical și DJ român, al cărui stil a fost influențat de-a lungul timpului de nume importante ale muzicii electronice precum Armin Van Buuren, Tiesto și David Guetta. Muzica este mai mult decât o pasiune pentru el, a ajuns un stil de viață, de aceea petrece foarte mult timp in studio, unde lucrează la proiectele sale sau colaborează cu unii dintre cei mai buni DJ din România. Primul său single, Velvet, este disponibil pe toate platformele de streaming online.

Alexia are 17 ani și este una dintre cele mai fresh voci feminine din România. A început să cânte de când era foarte mică, iar primele cântece le-a învățat de la bunica ei. A știut mereu că vrea să-și clădească o carieră în muzică, a muncit și muncește enorm pentru visul ei, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Anul acesta, artista a lansat piesa Cronic, feat. Dj Project, iar de curând a lansat melodia Pentru tine.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *