Mihai Chitu lanseaza piesa si videoclipul "Nemuritoare", featuring Sandra N
2019-07-31 17:15:52

Mihai Chitu colaboreaza cu Sandra N si lanseaza single-ul si clipul “Dupa ani si ani”. Piesa subliniaza in versuri o iubire puternica si nemuritoare si este produsa si compusa de catre cei doi artisti alaturi de Dorian Oswin si Anastasia Sandu.

“”Dupa ani si ani” este o piesa despre o dragoste neimplinita, despre regretul pe care il ai atunci cand iei o decizie nepotrivita sau cand nu spui «Te iubesc» la momentul potrivit. Este inspirata din propria experienta si sper sa ajunga la inimile oamenilor. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au facut posibil acest proiect”, declara Mihai Chitu.

Mihai Chitu, castigatorul celui de-al treilea sezon al concursului “Vocea Romaniei”, s-a facut remarcat cu piese precum “Joc de noroc”, “In al noualea cer”, “Tot ce vreau”, impreuna cu Pacha Man si “O ultima tigara”, alaturi de Mellina. In 2018 a lansat alaturi de Elena Ionescu “Dupa ani si ani” si “Dor Amar”, single-uri ce au adunat milioane de vizualizari pe YouTube.

Sandra N a reprezentat Romania la numeroase festivaluri de muzica din Turcia si Italia si a ajuns rapid in inimile oamenilor cu piese precum “Ma dor ochii, ma dor”, “Liar” si “Amor Gitana”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *