Mesajul lui Jo: "Nu trebuie sa asteptam 'Pana vara viitoare' pentru noul meu single"
2016-03-04 17:15:01

Dupa succesul piesei ‘Pana vara viitoare’, un no. 1 care a stat in topurile celor mai difuzate piese pe radio si TV timp de aproape jumatate de an, Jo lanseaza single-ul si videoclipul ‘Mesajul meu’.

“Prin ‘Mesajul meu’ am incercat sa transpunem starea aceea in care te regasesti dupa ce totul s-a terminat intre tine si persoana iubita, dar sufletul tau tanjeste dupa ea si ai da orice pentru a o revedea. Cu totii am experimentat aceste trairi la un moment dat, nu-i asa?”, declara Jo.

‘Mesajul meu’ vorbeste despre momentele de dor si nostalgie prin care toti trecem la un moment dat, dupa o despartire. Este aceea perioada de tranzitie in care incerci sau iti pe cineva, dar indiferent ce ai face, acea persoana este inca prezenta in mintea ta si cedezi, renunti la orgoliu si dai un mesaj fostei iubiri.

Piesa a fost compusa si produsa de catre Randi, in studiourile Famous Production, iar videoclipul, o coproductie Cat Music si Famous Production, a fost regizat de catre Khaled Mokhtar.

Jo este una dintre artistele cu o prezenta constanta pe posturile de radio si TV, cu o continuitate in ceea ce priveste linia pieselor pline de emotie, inceputa anul trecut cu ‘Soapte’, cu o interpretare intensa si o sensibilitate aparte.

Daca ai suferit vreodata din dragoste, atunci piesa aceasta este pentru tine!

Asadar, haideti sa ascultam impreuna ce vrea sa transmita JO prin “Mesajul meu”, ilustrat printr-un clip pe masura, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *