Maze Amaze – Soare pentru doi (proiect nou, videoclip nou)

1_MG_6953-1

Un nou proiect îşi face apariţia pe piaţa muzicală românească: Maze Amaze lansează un nou videoclip, pentru piesa “Soare pentru doi”!

Maze Amaze reinventează electro pop-ul, prin compoziţii fresh, linii de voce neaşteptate, versificaţie facilă, dar plină de conţinut şi sunet original. În spatele proiectului stă un duo de muzicieni cu background diferit, dar care se completează reciproc.

Compoziţia îi aparţine lui Yvat, artist de muzică electronică cu o experienţă de sound designer de mai mult de zece ani şi cu o discografie impresionantă, de peste 30 de albume. Yvat lucrează ca producător şi sound designer pentru una dintre cele mai mari baze de sunet din lume — Ueberschall (Germania) şi a colaborat cu Power FX (Suedia). În ultimii ani, artistul a susţinut numeroase concerte pe întreg continentul.

Tânărul compozitor Mohra este cel care semnează liniile de voce surprinzătoare, uşor de reţinut şi fredonat. Tot Mohra este solistul cu un ambitus impresionant, care permite o interpretare versatilă.

Dincolo de producţia muzicală, proiectul Maze Amaze este conceput pentru o experienţă spectaculoasă în concerte live.

Vă invit cu drag să urmăriți aici noul videoclip Maze Amaze – “Soare pentru doi”, lansat împreună cu MediaPro Music. Enjoy!

Comentarii