Mattyas lansează videoclipul piesei “Don’t say no”, în colaborare cu Tara
2020-09-07 17:39:35

Mattyas, artistul cunoscut pentru hiturile “Missing you” și “Secret love” lansează un nou single, “Don’t say no”, în colaborare cu Tara (solista ajunsă în atenția publicului cu piesele “Happy for you” și “Missing you”). Piesa este produsă de Debu Teodor Constantin și Any1 în studiourile Tuan Records și beneficiază și de un videoclip regizat de Silviu Mîndroc.

“”Don’t say no” este o piesă de vară târzie care sunt sigur că va prinde atât în România cât și internațional. După ce am primit piesa de la băieți am zis că ar trebui și o voce feminină pe ea, astfel m-am gândit la Tara, am contactat-o, i-a plăcut piesa și sunt foarte mulțumit de rezultatul final. Ideea videoclipului este aceea a unei petreceri pe plajă și pe iaht, un clip sexy și de imagine, în același timp”, a declarat Mattyas.

“Pe Mattyas l-am apreciat încă de la primele sale apariții. Propunerea de a colabora a venit ca o surpriză plăcută pentru mine și am acceptat bucuroasă. M-am regăsit în piesa “Don’t say no”, iar vocile noastre se completează perfect”, adăugat Tara.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *