Matteo lanseaza piesa "Ai amortit", in colaborare cu Ghidush
2020-04-10 17:19:51

Cu 130 de milioane de vizualizari pentru piesa-bomba “PANAMA” care a cucerit o lume intreaga, Matteo se poate declara fericit pentru succesul de afara, unde si-a creat un fan base extrem de mare si unde se intoarce cu placere de fiecare data cand este chemat. Astazi, Matteo lanseaza piesa-manifest “Ai amortit”, impreuna cu prietenul si influencerul Alex Ghidush.

Matteo incepe o serie de melodii urbane cu “Ai amortit”, featuring Ghidush, piesa fiind compusa de catre Matteo alaturi de FED si George Frigator. “Ai amortit” este, in mare masura, realizata ca o piesa-manifest, in care Matteo vrea sa sublinieze ceea ce este evident, de fapt.

“Ba reggae, ba trap, sau rap/ Cum sa ma-mpart, ca-s finish si start”, sau mai exact acestea sunt zonele muzicale pe care le-a experiementat Matteo, un artist care a indraznit mereu sa isi depaseasca limitele, sa vina cu ceva nou si sa demonstreze ca poate oricand sa fie in trend si sa transmita mesaje dincolo de cuvinte.

Matteo a stabilit record peste record cu piesa „Panama”, care a cucerit toate topurile din Asia, artistul deja susținând un turneu, acolo unde asiaticii s-au înghesuit să îl vadă in numar incredibil de mare. Fenomenul provocat de piesa „Panama” este intitulat „panama dance” și a luat amploare pe YouTube, unde pot fi găsite sute de coregrafii pe melodia artistului, realizate de către profesioniști sau amatori. Succesul lui Matteo a atins cote fabuloase in anul 2019, când artistul a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. Matteo a câștigat premiul Best Overseas Artist.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *