Mască de păr cu ghimbir – Previne căderea părului și stimulează creșterea acestuia
2019-05-08 11:33:21

Ghimbirul este un depozit de substanțe nutritive. Acest produs se folosește de mult timp ca materie primă pentru medicamente. Suntem obișnuiți să preparăm ceai cu ghimbir împotriva răcelii și pentru calmarea sistemului nervos.

Ghimbirul se mai folosește și pentru îngrijirea părului la domiciliu. Dacă-l veți utiliza corect, veți putea preveni căderea părului și veți stimula creșterea acestuia. Vrem să împărtășim cu voi rețeta cea mai reușită pentru masca de păr cu rădăcină de ghimbir.

Rețineți: rezultatul se va vedea chiar după prima procedură.

Mască cu ghimbir pentru creșterea părului

Ingrediente:

Rădăcină de ghimbir (4 cm)

1 lingură de miere

1 lingură de ulei de măsline

Mod de preparare

Dați rădăcina de ghimbir printr-o răzătoare fină.

Amestecați ghimbirul cu mierea și uleiul de măsline.

Distribuiți masca uniform pe scalp și masați. Înfășurați capul cu folie alimentară sau cu o pungă de plastic. Lăsați masca pe cap timp de 40 de minute, apoi spălați bine capul, acordând atenție deosebită zonei din spatele urechilor.

Pentru a obține un efect uimitor este suficient să faceți această mască o dată pe săptămână timp de o lună. Puteți adăuga acestui instrument magic câteva picături de ulei esențial.

De asemenea, vă recomandăm ca înainte de a merge la culcare să aplicați ulei de cocos pe vârful firelor de păr – de două ori pe săptămână va fi suficient pentru a preveni despicarea acestuia

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *