Marllo este sigur: „Nu e nimeni ca ea - Profesoara mea!”
2014-10-04 09:09:34

Scoala a inceput, iar Marllo se bucura sa isi revada colegii! Pentru ca lui ii plac… profesoarele!
Profesoara Mea” este povestea unei relatii in care fata se comporta ca o <> in relatia cu iubitul ei, bazandu-se exclusiv pe atractia pe care o proiecteaza in mintea acestuia”, spune Marllo.

Dar cine este, de fapt, Profesoara?
Profesoara este tipul de fata care stie ce sa-ti ceara si cum sa te tina ocupat. Chiar daca, aparent, ea detine controlul, de fapt <> este cel care il are. Cu toate ca uneori este <>, momentele in care cei doi sunt impreuna au o intensitate deosebita”, ne dezvaluie Marllo.

Noul single Profesoara Mea este compus chiar de Marllo si produs de Aurelian „Metafora” Ciobotaru, la AudioGateStudio. Marllo a invatat sa cante la pian inca din clasa a-II-a, dar se descurca si cu alte instrumente, precum chitara sau mandolina. A invatat sa faca versuri in perioada liceului. Despre acest talent isi aminteste cu mult umor: „In liceu m-am imprietenit cu trupa Alma97. La orele de muzica eu cantam la pian sau faceam beatbox. Le invatasem textele pe dinafara si, de multe ori, compuneam pe ele linii melodice. Ei mi-au propus sa-mi arate cum se fac textele unei piese! La inceput mi se parea ca sunt 1000 de reguli – iar mie nu-mi plac regulile. Apoi mi-am dat seama ca, de fapt, nu exista limite sau reguli, pur si simplu trebuie sa faci ceea ce simti si ce-ti place!”

Nimeni ca ea – single-ul lansat in urma cu doua luni de Marllo se afla in prezent in playlist-urile mai multor radiouri din Romania. De mai bine de un an, Marllo colaboreaza cu AudioGateRecords, casa de discuri care este in spatele unor artisti precum Zzaio sau Panda Junior.

Despre Marllo

Ca orice balanta veritabila, Marllo este un tip prietenos si vesnic pus pe glume. Ii face placere sa iasa cu prietenii in cluburi precum Goblin, Kulturhaus sau Cliché. Ii plac skate park-urile, piscinele, parcurile acvatice si spune ca se baga oricand la o FIFA, la un pariu sportiv sau la un poker.

Marllo cauta tot timpul ceva nou. Din acest motiv, probabil, si-a incercat norocul in domenii total diferite: a fost pianist, dar si barman, ospatar si chiar… key account manager! Asculta cu placere muzica artistilor A$AP Rocky, Kim Cesarion sau Ed Sheeran si a fost impresionat de filme precum Transcendence, Lupul de pe Wall Street, Fast & Furious, Undisputed si In Time. Dintre actori, ii plac Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Paul Walker, Dwanyne Johnson, Angelina Jolie si Cameron Diaz si il admira pe Albert Einstein.

Totusi, exista ceva care nu ii face placere lui Marllo: cel mai tare il deranjaza atunci cand trebuie sa plateasca chiria sau intretinerea!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *