Mark Stam va susține un show impresionant în cadrul „The Concert", cel mai mare eveniment muzical al anului
2020-03-05 19:59:29

„Va fi cel mai grandios eveniment al anului, netăgăduit! Abia aștept să ne vedem acolo”, spune Mark Stam, care se pregătește intens pentru una dintre cele mai mari experiențe muzicale din cariera sa de până acum.

Mark Stam va fi prezent pe 31 mai la Romexpo, în cadrul evenimentului „The Concert” care va reuni, timp de 3 zile de poveste, cei mai urmăriți artiști, cu piese care au ajuns pe primele locuri în topurile muzicale. Pe 30 mai, 31 mai și 1 iunie, show-urile vor conține multe momente inedite și multe activări, cu live-uri uluitoare, într-un eveniment de muzică și entertainment cu un concept unic în țară.

De la hiturile pline de pasiune semnate de Carla’s Dreams, la melodiile romantice compuse de The Motans și Irina Rimes, de la energia debordantă și dansurile și piesele pline de dinamism ale INNEI și Antoniei, la sensibilitatea lui Mark Stam și AMI, „The Concert” va aduce o diversitate muzicală extraordinară. Fiecare artist care va urca pe scena de la Romexpo va susține câte un concert amplu, un adevarat show de muzică, coregrafie, lumini și decoruri spectaculoase.

Programul complet al celor trei zile de concerte este:

30 mai – INNA, ANTONIA, Carla’s Dreams, Alina Eremia, Minelli, Sickotoy

31 mai – Irina Rimes, The Motans, AMI, Mark Stam, Vanotek, PAX

1 iunie – 5 GANG

Mark Stam este un cântăreț și compozitor originar din Republica Moldova, care s-a lansat în martie 2017. Acest proiect a fost conceput de către label-ul SpoialaBrothers și tânarul Marius Stamatin (aka. Mark Stam). Mark spune că își dorea să devină artist încă din copilărie și că este un autodidact. Astfel, el a învățat canto și chitară singur, urmărind canalul YouTube. În 2013 a participat la show-ul „Moldova are Talent” și după apariția sa pe YouTube a fost contactat de SpoialaBrothers cu propunerea de a începe un proiect muzical. Luna martie 2017 a marcat lansarea primului single, „A murit iubirea”, urmat de piesa în limba engleză ,,Days are coming”, în luna iulie a aceluiași an.

Vă invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *