Mark Stam cântă în piesa „Impar" despre iubire și indiferență
2018-05-30 15:43:50

„Impar”, cel mai recent single pe care artistul Spoiala Brothers și Global Records, Mark Stam, îl lansează astăzi vorbește despre indiferența în iubire și despre cât de dureroase pot fi sentimentele neîmpărtășite. În plus, Mark le dezvăluie fanilor cât de mult a lucrat la realizarea videoclipului, ale cărui filmări au durat o zi și o noapte.

„Impar este imnul singurătății, e un cântec vampiresc, poate e un pic mai provocator și frivol decât celelalte piese, dar e o ipostază nouă, o piesa mai matură. Eul nu suferă din dragoste, nu e îndrăgostit, ci este rece precum o piatră. Cred că noi toți ne putem regăsi în această piesă, fie că am trecut, fie că trecem la un moment dat prin zona aceasta, în care inima este parcă scoasă din priză, în care nu mai simți nimic… Acest lucru am încercat să-l redăm și în videoclip, împreună cu echipa de dans Space. Am încercat să exprimăm prin coregrafie scenariul în care o persoană este puternic atrasă de o alta, profund indiferentă, imaginandu-și în același timp scenarii senzuale”, declară Mark.

Piesa a fost scrisă și realizată împreună cu The Motans si Marco&Seba într-un weekend din martie, în urma unei întâlniri amicale, care s-a transformat într-una de compoziție. Videoclipul, realizat de Spoiala Brothers (Dima și Arcadie Spoiala), a fost filmat timp de 23 de ore, artistul mărturisind că „eram foarte stresați, dar în același timp și foarte motivați de presiunea timpului și de numărul locațiilor pe care trebuia să le schimbăm pe parcursul întregului interval de filmare. Atât piesa, cât și clipul au fost o provocare, începând cu textul și terminând cu styling-ul de haine din clip, dar am încercat cu toții să creăm ceva original, cât mai adevărat și aproape de modul ‘impar’ de viață”.

În luna februarie a acestui an, Mark Stam a lansat piesa „Doar Noi” feat. Alina Eremia, inspirată din viața lui. Melodia a fost prezentă în top 10 radio și TV și a cumulat 10 milioane de vizualizări.
Marius Stamatin (aka. Mark Stam), originar din Republica Moldova, spune că își dorea să devină artist încă din copilărie, începând să danseze de la vârsta de 3 ani. El este un autodidact și povestește cum a învățat canto și chitară singur, urmărind canaluri de YouTube. În anul 2013 a participat la show-ul „Moldova are Talent” și, după apariția sa pe YouTube, a fost contactat de Spoiala Brothers cu propunerea de a începe un proiect muzical. Luna martie 2017 a marcat lansarea primului său single, „A murit iubirea”, urmat de piesa în limba engleză “Days are coming”, în luna iulie a aceluiași an. Cele trei piese lansate până acum se încadrează în stilul pop, însă cântărețul declară că el se regăsește și în R&B, Soul și Folk. În prezent el produce și scrie muzică.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să urmărim împreună clipul piesei “Impar”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *