Mandinga lansează „No tengo dinero"
2021-04-16 22:14:39

După ce a colaborat cu NOSFE pentru remake-ul hit-ului „Macho Man”, Mandinga sfidează vremea rece și lansează „No tengo dinero”, o piesă latino pop cu versuri în spaniolă, perfectă pentru sezonul estival. Compus de către Tudor Ionescu alături de Harvis Cuni Padron (TrumpBeats), Alin Onoiu (SMAX), Damian Salazar și Dan Denes, „No tengo dinero” este o piesă fresh, cu ritmuri caliente, despre iubirea și sentimentele ce își fac loc în inima ta atunci când apare în drumul jumătatea ta. Clipul o prezintă pe Isasi B. așa cum ne-a obișnuit, plină de senzualitate, eleganță și pe ritmuri de flamenco.

„«No tengo dinero» este o piesă diferită față de proiectele pe care le lansăm în general, fiindcă este vorba despre o altă energie, un pic mai liniștită, dar cu acel vibe latino care ne caracterizează. Piesa este mai intimă și are niște hinturi de flamenco, care pe mine personal mă inspiră mult și îmi aduce aminte de casă. Piesa a fost creată în studioul celor de la Fly Records și le mulțumim mult pentru toată creativitatea depusă în acest temă care ne-a cucerit din prima secundă! Single-ul este despre iubirea fără materialism sau superficialitate, care din păcate este un lucru prea dominant în zilele de astăzi. Suntem făcuți să iubim oameni și să folosim lucruri, dar în ultimul timp pare că tendința este invers, iubim lucruri și ne folosim de oameni. «No tengo dinero» ne face să uităm de bani și să ne concentrăm pe ce este cu adevărat relevant în viață. Videoclipul a fost regizat de Silviu Mîndroc, căruia îi mulțumim pentru rezultat. Abia așteptăm să vedem care este feedbackul publicului și sperăm să vă placă la fel de mult cum ne place nouă”, povestește Isasi B.

Din 2016, Mandinga o are ca solistă pe frumoasa artistă Isasi B., care în 2013 a cucerit publicul prin prestația sa în cadrul „Vocea Spaniei”. În 2016 a participat la „Vocea României”, iar în 2018 a câștigat „Te cunosc de undeva”. Până în prezent, Mandinga a lansat piese precum „Provocador”, „Soy de Cuba”, „Arquitectura”, „Nina Sincera”, „Besame”, „Aventura” (ft. Erik), „Bling” (Ft. Muneer), „Hello” (Ft. Fly Project), „La vita e bella”, „Când va fi mai rău (așa să ne fie)” (Ft. Shift) și „Celosa” (feat. Connect-R), piese de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și au cucerit publicul.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *