„Mamă, pot!" este mesajul muzical pe care Emy Alupei îl transmite fanilor de ziua sa de naștere
2021-02-22 20:09:16

„Mamă, pot!” este cadoul muzical pe care Emy Alupei l-a pregătit de ziua ei pentru fani. Cu o poveste sensibilă, „Mamă, pot!” este o piesă ce dezvăluie cât de important este să ții capul sus, să fii ambițios și să te înconjori doar de oameni de încredere, care îți valorifică corect adevăratul potențial.

Cu textul compus de către Emy și muzica scrisă de către Connect-R, „Mamă, pot!” este un single manifest ce vizează în primul rând oamenii care pun etichete prea ușor, dar și pe cei care aleg să se ascundă de frica societății. Clipul prezintă transformarea artistei din copilul timid ce se ascundea în spatele foii într-o femeie seducătoare, care deși încă se luptă cu încrederea în oameni, arată că este puternică și indiferent de situație alege să arate că merge înainte.

În vârstă de 22 de ani, Emy Alupei este prima voce feminină din trap-ul românesc. A lansat piese precum „Vezi să nu pici”, „#Hate”, „Hannah Montana” „Nu uita”, „FVKE (alături de Pablo), „Fata lu’ Tony Montana”, ce au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. În 2020, artista a decis să accepte provocarea „Survivor România” pentru a se maturiza și a se descoperi pe sine, dar nu înainte de a lansa single-ul „Obor”. Câteva luni mai târziu, Emy a lansat videoclipul piesei „Karma”, unde apare alături de Iancu Sterp, cel care i-a fost adversar în Republica Dominicană. La finalul lunii octombrie, artista a surprins publicul cu o colaborare alături de Costi, Anna Lesko, Minodora, Anda Adam și Cream pentru single-ul „Binele nostru”, ce s-a clasat pe primele poziții în Trending pe YouTube, iar în ianuarie a lansat alături de Theo Rose și What’s UP „Scandal”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *