Maddox Jones lanseaza vibrantul EP de debut, "HEADSPACE", alaturi de clipul piesei "MY HOUSE"
2020-07-10 20:52:22

Astăzi, 10 iulie, cântărețul și compozitorul britanic Maddox Jones lansează EP-ul lui solo de debut, “Headspace”.

În timp ce experiența sa ca parte dintr-un band, sau numeroasele colaborări cu alți artiști i-au format o bază de cunoștințe în domeniu, pasul de a-și focaliza emoțiile și gândurile la un nivel personal mult mai amplu, reprezintă o schimbare total diferită față de abordarea sa de până acum, iar acest fapt se regăsește în toate piesele de pe noul EP.

Liber de orice restricții, noul său proces creativ i-a permis talentatului artist să-și dezvăluie o latură vulnerabilă, prin care a reușit să exploreze o paletă diversă de accente muzicale. Rezultatul este o călătorie personală prin hedonism, iubire, pierdere și durerea maturizării, toate acestea susținute de calitățile vocale sincere ale lui Maddox.

Prima piesă de pe EP, “Headspace”, îi aparține în totalitate artistului, fiind înregistrată și produsă într-o singură zi, alături de un bun prieten și producător, Dave Crafword. Cea de-a doua piesă, “My House”, scrisă în colaborare cu Dave și produsă de Louis Souyave, este un rezultat complex ce combină stiluri muzicale diferite.

La jumătatea EP-ului ne întâlnim cu “More Than This”, piesă pe care Maddox ne spune că a încercat “reconectarea cu vise uitate si nesfârșite posibilități ale tinereții”, urmată de “Dancing Feels Good”, scrisă și produsă în colaborare cu Harry Tarlton.

În încheierea călătoriei, “No More Ghosts” este o baladă ambițioasă, în cuvintele lui Maddox, “un adio dulce-amar, acea decizie finală de a face pace și a te elibera de ceva sau cineva care a reprezentat o parte majoră în viața ta”.

Prin EP-ul “Headspace”, Maddox Jones își propune să aibă un impact pe scena muzicii internaționale și de a-și câștiga locul printre cele mai impresionante apariții ale acestui an.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *