Mădălin Farc, cel mai tânăr coregraf român, cucereşte Elveţia şi Estonia
2015-09-04 19:52:21

Madalin Farc_Estonia

După ce, în urmă cu un an, a fost în turneu cu Alexandra Stan în Japonia şi a predat la prestigioasa şcoală de dans “Millennium Dance Complex Japan”, Mădălin Farc continuă să împărtăşească din aptitudinile lui coregrafice şi în alte colţuri ale lumii.

Din luna august, cel mai tânăr coregraf român s-a mutat pentru două săptămâni în Estonia, unde a fost profesor de dans la mai multe şcoli din Tartu şi Tallinn. Cum prietenii îi spun mereu că este extrem de ambiţios, Mădălin Farc a ajuns din Estonia în Elveţia, pentru a-şi continua lecţiile de dans în diferite şcoli de profil până pe 30 octombrie, în oraşe precum Berna, Zurich, Basel, Lausanne, Luzern, Lugano şi Neuchâtel. După Elveţia, urmează să predea lecţii de dans pentru o perioadă la Londra.

Cuprins de entuziasm că poate să facă ceea îi place şi în afară României, Mădălin Farc mărturiseşte: “A fost pentru prima dată când am păşit pe teritoriul Estoniei şi m-am bucurat foarte tare să am ocazia să le predau dansatorilor de acolo. Acest loc mi-a dat un puternic avânt. Acum mă aflu în Neuchâtel, Elveţia, în oraşul în care eu m-am format, aş putea spune, ca bărbat. A fost primul loc unde am poposit după ce am “rupt cordonul omblical” cu părinţii mei şi am acceptat invitaţia celui mai mare studio de aici de a mă ocupa de partea artistică/coregrafică pentru aproape 2 ani. Asta se întâmpla în anul 2012. Elveţia mă inspiră şi mă motivează să fiu cea mai bună variantă a mea”.

Mai mult, Mădălin Farc nu se opreşte doar la a preda lecţii de dans în străinătate, ci alături de colegul şi prietenul lui, Emil Rengle, va organiza workshop-uri şi casting-uri pentru unul dintre cele mai de succes show-uri tv din România.

Felicitări și multă baftă în continuare, Mădălin Farc!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *